realitat

"Fem pinya" per la Festa de la realitat* 2019 (vídeo musical)

La Banda Obrera del Poble, Ebri Knight i Ginestà han col·laborat en la producció del tema musical "Fem pinya" i Javi Rueda ha dirigit el vídeo per a donar a conèixer la Festat de la realitat* 2019.

Vídeo



Tema per a la Festa de la realitat* 2019 compost i interpretat per la Banda Obrera del Poble (Enric Hernàez, Alfons Olmo, Rusó Sala, Joana Gomila, Mercè Serramalera, Toni Medialdea, Raül Lorenzo, Marcel Ferrer) amb la col·laboració d’Ebri Knight i Ginestà. Vídeo dirigit per Javi Rueda.

Ebri Knight i la Banda Obrera del Poble tocaran el dissabte 6 de juliol vinent al concert de la Festa de la realitat* 2019 al Parc Josep Serra i Martí de Nou Barris, Barcelona.

Programa

Ja tenim el programa de la Festa de la realitat* d'enguany, que se celebrarà els dies 5 i 6 de juliol vinents en el mateix emplaçament que en els darrers anys, al Parc Josep Serra i Martí de Nou Barris.

La Festa de l'òrgan d'expressió de Comunistes de Catalunya torna a Nou Barris amb més activitats que mai i inclourà, entre d'altres novetats, el concurs de bandes Revoluciona't i la representació teatral del projecte escènic La Lola (La Voz Ahogada).

La Festa d'enguany anirà dedicada a la militant del partit, que ens ha deixat recentment, Neus Català.

El grup principal del concert d'enguany seran la Banda Obrera del Poble i els Ebri Knight, banda de Folk Rock dels Països Catalans.

També s'amplia l'oferta infantil del dissabte al matí que, enguany, a més de les Titelles de David Lain, comptarà amb l'animació musical de Marina Gil i Jocs de Gegants a càrrec de Quiràlia.






Plànol

Etiquetes de comentaris: ,



Més articles




Segueix-nos

Comparteix

Tradueix


edita

Comunistes de Catalunya

Comunistes de Catalunya


Les coses són senceres allò que aparenten, i darrera d'elles... no hi ha res.

Jean-Paul Sartre