realitat

Terror organitzat per cap d'any

Més de 500 denúncies han estat presentades per agressions sexuals i violacions a Colònia i altres ciutats durant la nit de cap d'any. Amb la investigació encara en la seva fase inicial, el ministre alemany d'interior Heiko Maas no ha dubtat en afirmar que es tracta d'agressions planificades.

Segons les primeres investigacions, els atacs es van portar a terme de manera simultània a Colònia, Bielefeld, Stuttgart i Hamburg per grups d'homes que actuaven de manera sistemàtica contra dones que trobaven al seu pas. Segons el ministre alemany d'interior, "quan una horda així es reuneix per infringir la llei, això sembla d'alguna manera una mica planificat. Ningú pot dir-me que això no ha estat coordinat i preparat".

Sense deixar d'oblidar que cada nit de cap d'any es produeixen milers d'agressions sexuals que resten emmudides per una societat entregada al masclisme i el mercadeig sexual, la sospita d'un atac sexual tan massiu i planificat resulta esgarrifosa.

Les víctimes i testimonis de les agressions han descrit els agressors majoritàriament com a estrangers o immigrants. Com és obvi, l'extrema dreta alemanya n'ha responsabilitzat a tota la població immigrada, en un moment que la crisi dels exiliats per les guerres de l'Orient Mitjà està en el centre d'atenció mediàtica. Aquesta explicació dels fets ja va bé a la dreta europea perquè hi ha milions de persones necessitades al món per les guerres imperialistes a les quals la UE no té intenció de donar refugi. Els atacs ja estan servint de pretext per a justificar deportacions massives i expulsions.

Però les persones que fugen de la guerra, els milers d'infants, mares i pares que cerquen cada dia un refugi a Europa, no són responsables col·lectivament ni de les atrocitats sofertes en els seus països ni dels criminals atacs del passat cap d'any a Alemanya. Són víctimes a les quals els tractats internacionals signats per la UE obliguen a donar asil. Hi ha una investigació en marxa i cal que es trobin i es castiguin els responsables dels crims de cap d'any. Però com s'apunta en un article de la xarxa Voltaire, no es pot obviar que milers de mercenaris finançats per la UE, els EUA i les monarquies àrabs s'han retirat de Síria fugint dels atacs russos i que alguns milers ja són a Europa.

FG

Etiquetes de comentaris:



Més articles




Segueix-nos

Comparteix

Tradueix


edita

Comunistes de Catalunya

Comunistes de Catalunya


Les coses són senceres allò que aparenten, i darrera d'elles... no hi ha res.

Jean-Paul Sartre