realitat

Festa de la Realitat: el partit surt al carrer!

Comunistes de Catalunya és un partit jove però amb molta història. És un projecte nou però que neix d'anys i anys d'experiències i lluites col·lectives i per això la seva festa anual ha de ser forçosament un projecte nou que torni a il·lusionar la militància i que s'obri a la gent del carrer, tot guardant el bo i millor de les festes populars que l'han precedit.

En aquest sentit, Comunistes de Catalunya aposta per recuperar l'essència de la Festa del Treball, un espai obert en què les diferents organitzacions del partit donen a conèixer la seva feina, programen activitats polítiques i lúdiques i ofereixen menjar i beguda a diferents casetes. En definitiva, una gran festa popular que l'any 1980 va aplegar prop de 150.000 persones a Montjuïc, ballant al ritme dels Ramones.

Així, la nova Festa de la Realitat té clar cap a on vol anar i, per fer-ho, començarà amb una festa de carrer, al Parc Central de Nou Barris, el dissabte vinent 9 de juliol. Una festa que ha de permetre millorar la percepció de la cultura popular i la seva importància en el teixit social, potenciant la visió de la cultura com un bé social al servei del poble. Una festa que sigui un espai d'obertura en què Comunistes de Catalunya surtim al carrer i expliquem què hem fet durant tot un any, contribuint a elevar el grau de consciència social de la ciutadania, apropant-la a les diverses lluites i implicant-la en projectes col·lectius. Una festa en què es fomentem la participació d'entitats properes i persones simpatitzants, teixint i consolidant complicitats per estructurar una xarxa social cohesionada, mobilitzadora, potent i eficient. Una festa que, en definitiva, enforteixi el Partit i la Joventut, com a eines fonamentals pel canvi social.

Durant els dies vinents es farà pública la programació definitiva de la Festa però ja podem avançar que comptarem amb espais infantils, casetes amb menjar i beguda, debats polítics, concerts i exposicions, entre altres activitats. A més, comptarem amb la presència de personatges polítics de primer nivell que vindran a compartir amb totes nosaltres les seves inquietuds, esperances i valoracions després d'un cicle electoral de canvi intens i engrescador.

Diuen que tornen els comunistes...
No és cert! Mai no hem marxat!

Salut i Festa!

Comissió de la Festa de la Realitat
Barcelona, 24 de maig de 2016

Etiquetes de comentaris:



Més articles




Segueix-nos

Comparteix

Tradueix


edita

Comunistes de Catalunya

Comunistes de Catalunya


Les coses són senceres allò que aparenten, i darrera d'elles... no hi ha res.

Jean-Paul Sartre