realitat

Una candidata de Ciutadans deixa la llista després de llegir el programa electoral

Núria Sánchez, de la candidatura de Ciutadans a Mataró, va renunciar a presentar-se amb aquest partit i va assegurar que el seu programa electoral és totalment contrari a les seves idees. Aquesta és una mostra més de com Ciutadans està intentant enganyar a la població fent-se passar per un partit molt més moderat del que realment és. La ex candidata creia que el partit era d'esquerra moderada.

La número 8 de la llista de Ciutadans (C's) a Mataró, Núria Sánchez, ha deixat la candidatura del partit d'Albert Rivera en plena campanya electoral. Segons ha explicat Sánchez a les xarxes socials, el programa de C's 'és totalment contrari' a les seves idees. La ja ex-candidata assegura que la culpa és seva per no haver-se llegit el programa, diu textualment, i haver-se implicat amb un partit 'pensant que era d'ideologia esquerra moderada'.

Sánchez explica que no estava afiliada al partit i que simplement deixa la llista i també deixa de ser-ne simpatitzant. Ciutadans es presenta a Mataró amb Xavier Caravaca com a cap de llista. Fins al moment, mai ha obtingut representació al consistori.

Font: Vilaweb

Etiquetes de comentaris:



Més articles




Segueix-nos

Comparteix

Tradueix


edita

Comunistes de Catalunya

Comunistes de Catalunya


Les coses són senceres allò que aparenten, i darrera d'elles... no hi ha res.

Jean-Paul Sartre