realitat

Un pas endavant amb la Festa de la realitat* 2017

Aquest passat dissabte 1 de juliol, Comunistes de Catalunya hem celebrat la Festa de la realitat* 2017. Enguany la Festa ha crescut de manera important, amb la incorporació de nombroses cèl·lules a la Comissió de la Festa. Camarades de tot el país hem gaudit altre cop d'una jornada lúdica i familiar, en la qual hem acomiadat el curs 2016-2017 abans de les vacances.

Puntualment, a trenc d'alba, les primeres cèl·lules ja estaven treballant al Parc Josep Serra i Martí de Nou Barris, on per segona vegada consecutiva, s'ha celebrat la Festa de la realitat*.

Durant el matí, diverses activitats lúdiques han amenitzat a les primeres famílies de camarades i del veïnat que s'han apropat a la Festa. A primera hora, hem pogut gaudir d'un taller de Tai-Txí, un taller de Salsa i diversos aperitius culturals, amb lectura de poesia, debats i un espectacle infantil a càrrec de l'Estenendor, teatre de titelles. Els infables de l'espai infantil d'enguany han estat substituïts per un espai de tallers.

Enguany, hem ampliat la Festa de manera notable, passant dels 5 xiringuitos de 2016 a un total de 7. Això ha permès diversificar l'oferta gastronòmica de la Festa.

Al migdia, hem pogut escollir entre una paella popular de verdures o algunes de les diferents i enginyoses tapes que s'oferien en els diferents espais.

Per la tarda, s'han afegit a la Festa nombroses camarades que no havien pogut assistir a la jornada del matí. Les persones assistents han pogut participar en els interessants debats que hem celebrat en un ambient distès i fraternal.

Cap a mitja tarda, ha començat el míting central de la Festa, que ha estat inaugurat per la camarada Laura Rozalén, al a que han acompanyat, Elisenda Alamany, de Catalunya En Comú, Yolanda Díaz, diputada al Congrés de En Marea Esquerda Unida i el camarada Marc Verneda de Comunistes de Catalunya que ha tancat el míting final i ha donat pas al concert organitzat per la JCC.

Des de la redacció de la realitat*, felicitem a tota la militància que ha fet possible la Festa de 2017 per l'excel·lent organització, l'atenció als detalls i l'èxit de la convocatòria.

Us adjuntem un reportatge footogràfic amb els millors moments de la Festa.


Etiquetes de comentaris: ,



Més articles




Segueix-nos

Comparteix

Tradueix


edita

Comunistes de Catalunya

Comunistes de Catalunya


Les coses són senceres allò que aparenten, i darrera d'elles... no hi ha res.

Jean-Paul Sartre